این موارد تجربه کاری تیم های بزرگی است که در عرصه ی بازاریابی شبکه ای در سراسر جهان به موفقیت های نامحدودی دست پیدا کرده اند و رعایت آن برای رسیدن به موفقیت همه ی ما موثر و مفید است.
الف): هنجارهای اجتماعی و تجاری:
1- حفظ ارزش های اسلامی بر همه ی ما در این صنعت در ایران الزامی است. از همه ی دوستان در این سیستم تقاضا می کنیم تا از ورود حاشیه های ضد اخلاقی و ضد هنجار اجتماعی و دینی اعم از برقراری روابط نامتعارف دوستانه و یا بد حجابی و غیره خودداری کنند تا بدنه ی تیم دچار حاشیه نگردد.
2- از شما تقاضا داریم در سایت ها و وبلاگ هایی که از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران فیلتر شده است، در مورد شرکت تبلیغات نکنید.
3- رعایت قوانین کشور بر همه ی ما الزامی است و ما همه باید تابع این قوانین باشیم. این مجموعه صرفاً برای ایجاد شرایط یک تجارت سالم شکل گرفته و گرایش خاص سیاسی را دنبال نکرده و نخواهد کرد. همینطور از شما همکاران و شرکای گرامی تقاضا می کنیم که با احترام به خط مشی «شرکت بازاریابی شبکه ای توکا» ، از هرگونه صحبت یا فعالیت سیاسی در قالب نماینده ی این شرکت خودداری کنید.
4- از بیان کردن هر مطلبی که به بازاریابی شبکه ای مربوط نمی شود پرهیز نمایید، محور اصلی صحبت های ما فقط در رابطه با کارمان می باشد. از دست دادن تمرکزتان بیش از هر کسی به خودتان و تجارتتان آسیب خواهد زد.
5- هرگونه فعالیت ناسالم یا غیر متعهدانه در فضای کار از قبیل جذب کردن افراد به شرکت های دیگر تخلف محسوب می گردد و «شرکت بازاریابی شبکه ای توکا» با اینگونه افراد برخورد قاطع خواهد کرد. درواقع ثبت نام در شرکت های دیگر به معنای عدم تمایل افراد به ادامه فعالیت در شرکت است و در صورت مشاهده، شرکت حق فسخ قرارداد با نماینده ی خاطی را برای خود محفوظ می دارد.
(فعالیت همزمان در چند شرکت وقت تلف کردن است. ما به شما توصیه می کنیم قبل از پیوستن به یک شرکت، اطلاعات خود را از آن شرکت کامل کنید. تجربه به ما نشان داده افرادی که در یک شرکت فعالیت کرده و تمرکز در کار خود داشتند بیشترین موفقیت را در این تجارت کسب کرده اند. پس مراقب افراد ناسالم و پول دوست باشید این افراد از این شرکت به شرکت دیگر در حال کوچ کردن برای کسب درآمد بیشترهستند.)
6- هر شخصی در تصمیمگیری برای انتخاب تمام وقت یا پاره وقت کار کردن در این تجارت آزاد است در یک جمله اصل تجارت برای زندگی نباید حذف یا معکوس گردد.
7- همواره به نحوی رفتار کنید که برای گروه خود به عنوان یک فرد معتمد و معتبر شناخته شوید و با مشکلات اعضاء شبکه خود با صبوری و متانت برخورد کنید.
8- هرگز مشکلات شخصی خود را وارد کار نکنید چرا که اثرات بسیار ویرانگر و غیر قابل جبران بر کل شبکه ی شما می گذارد.
ب. نحوه رفتار با همکاران (شرکت های دیگر بازاریابی شبکه ای):
1- همه ی ما در یک صنعت و در کنار یکدیگر مشغول ساخت و تجربه زندگی بهتر برای خود، اطرافیان و کشورمان هستیم. در بسیاری موارد از جمله تعریف رقیب و نحوه رقابت، الگوهای این صنعت با الگوها و عادت های شناخته شده متفاوت است. ما به شرکت های بازاریابی شبکه ای دیگر به چشم همکار و دوست نگاه میکنیم . ما اعتقاد داریم جهان سخاوتمندتر از آن است که برای موفقیت همه جا نداشته باشد و با اعتقاد به این اصل مهم، به جای این تفکر که باید پا بر شانه رقبا بگذاریم و بالا برویم، در کنار دوستان و همکاران خود رشد می کنیم.
2- ما اعتقاد داریم که اگر انرژی خود را صرف ضربه زدن یا تخریب دیگر شرکت ها کنیم در واقع داریم به بدنه صنعت خودمان آسیب می زنیم.
3- شرکت های قدیمی تر بخشی از هویت صنعت بازاریابی شبکه ای در کشورمان هستند و ما با احترام کامل نسبت به پیشکسوتان خود برخورد می کنیم.
4- «شرکت بازاریابی شبکه ای توکا» احترام کامل خود را نسبت به شرکت هایی که بعد از خودش وارد این صنعت می شوند اعلام می کند و اعتقاد دارد که هر کدام از ما باید الگوی مناسبی برای نوباوگان این تجارت باشیم. باور داریم که نحوه برخورد ما می تواند تاثیر بسزایی بر آینده ی فرهنگ این صنعت بگذارد و قصد داریم با کمک تمام همکاران و شرکایمان ،پایه گذار این تفکر و فرهنگ احترام باشیم.
پ . الگوی مصرف:
1- اساساً یکی از اصلی ترین مزایای بازاریابی شبکه ای ، ارتباط مستقیم مصرف کننده و تولید کننده است. ما در شرکت باور داریم یک موسیقی زیبا را نه تنها سازها، بلکه در درجه اول نت ها می سازند. هر کدام از ما شاید در سنفونی تولید کشور، سازی به دست نگرفته باشیم، اما مسلماً بازخوردهای مثبت و منفی ما از مصرف مانند نت هایی است که در هر چه زیباتر نواخته شدن این سنفونی، نقشی پر رنگ و تاثیرگذار دارد.
2- هیچ چیز به اندازه مصرف صحیح یک محصول، باعث ایجاد شناخت و حس نسبت به آن نمی شود. اطلاعات و حس مصرف، دو رکن اساسی برای داشتن توصیه ای درست و مفید به دیگران است. اگر می خواهید کسی را به گوش دادن آهنگی توصیه کنید، ابتدا باید خودتان آنرا با دقت بشنوید. «بهترین فروشنده، همان بهترین مصرف کننده است» این اصل را به خاطر بسپارید.
3- «شرکت» با حساسیت و دقت، بازخوردها را بررسی می کند و برای افزایش کیفیت تولید از آنها الگو می گیرد.
ت . نحوه برخورد با مشتری:
الف- اولین شرط موفقیت در این صنعت داشتن صداقت است، فراموش نکنید که توصیه کردن یک چیز خوب به دیگران کاری است که شما از کودکی انجام دادهاید سعی کنید این کار را نیز به همان صداقت و سادگی انجام دهید.
ب- به صحبت ها و خواسته های مشتری با دقت گوش کنید. او دقیقاً به شما خواهد گفت که چه چیزی می خواهد و به چه چیزی نیاز دارد.
پ- همیشه به مشتری خود احترام بگذارید. اگر باور کنید که آنها پادشاه اند، این شما هستید که موفقیت را تجربه می کنید.
ت- دستاورد اصلی شما بازخوردی است که از مشتریانتان می گیرید نه خرید آن ها. به هیچ وجه پس از فروش محصول مشتریانتان را رها نکنید. حتی اگر از محصول شما رضایت نداشتند ارتباطتان را حفظ کنید و دلایل عدم رضایتشان را با شرکت در میان بگذارید.
ث . فروش محصولات :
الف- شما یک فروشنده نیستید، قرار هم نیست باشید! بلکه شما کسی هستید که محصول مورد نیاز افراد را به آنها توصیه می کنید. فراموش نکنید که نحوه برخورد شما با مشتریان احتمالیتان باید بیانگر همین اعتقاد باشد.
ب- با صبر و حوصله به خواسته های مشتری گوش دهید و با کمال احترام توصیه تان را انجام دهید. صداقت شما بسیار عمیق تر از کارایی محصولتان به دلشان خواهد نشست.
پ- همیشه به یاد داشته باشید که مشتریانتان همانند شما آزادی انتخاب دارند و با وجود منحصر به فرد بودن محصول شما، شاید مورد انتخاب آنها نباشد. آزرده نشوید و خود را در مسیر احترام نگه دارید.
ج . دعوت و جذب افراد :
الف- از دعوت افرادی که به سن قانونی (18 سال تمام) نرسیده اند پرهیز کنید.
ب- هدف نشان دادن فرصت ایجاد شده به دیگران است نه چیزی بیشتر. اگر «شرکت» را به دیگران توصیه می کنیم وظیفه داریم به حق انتخابشان احترام بگذاریم.
پ- افراد را به اجبار وارد صنعت نکنید تجربه نشان داده افرادی که به اجبار وارد می شوند همان سال اول کناره گیری می کنند.
ت- برای دعوت و توصیه افراد به این تجارت از مسیر صداقت خارج نشوید. لازم است بدانید افراد صداقتی را که در شما می بینند ملاک انتخاب قرار می دهند و اگر پیشنهاد شما گزینه مناسبی برایشان باشد، به شما پاسخ مثبت خواهند داد.
ث- این صنعت فرصتی است مناسب برای همه ی اقشار جامعه که می توانند به دو صورت نیمه وقت یا تمام وقت به آن بپردازند. اگر انعطاف واقعی آن را به دیگران نشان دهید، به هیچ وجه نیازی نیست با دادن وعده های پوشالی آنها را جذب این صنعت نمایید.
ج- در این زمینه، اطلاعات خود را کامل کنید.
د . رفتار با تیم :
برخورد با اسپانسر :
الف- هر شخص تازه وارد به این تجارت باید از کسی که او را معرفی کرده اصول اولیه شروع کار را یاد بگیرد. این شخص در واقع اسپانسر او نامیده می شود. اسپانسرها وظیفه حمایت و آموزش اصول اولیه را بر عهده دارند. آنها هم تیمی هایی هستند که به واسطه تجربه بیشتر میتوانند روشنگر مسیر افراد تازه وارد باشند.
ب- نحوه ارتباط شما با اسپانسرتان در شروع کار، نقش بسیار تاثیرگذاری در روند رشد تجارتتان دارد. مطمئن باشید او هم به اندازه شما دلسوزانه قصد رشد سازمان را دارد. رابطه تان را بر اساس احترام و اعتماد پایه گذاری کنید و از هرگونه حاشیه غیر مرتبط پرهیز کنید.
پ- تمام افراد تیم چه در زیر مجموعه و چه در بالاسری، شرایط و قرارداد یکسانی با شرکت دارند و ملاک امتیازاتی که از طرف شرکت به ایشان اعطا می شود صرفاً رشد فروش و رده ایشان بر طبق طرح درآمدی است.
ت- زیر مجموعههای شما کارمندان شما نیستند! آنها هم همانند شما وارد تجارتی مستقل شدهاند و رئیس و مالک تجارتشان هستند. همه افراد به عنوان تیمی با اهداف مشترک در کنار هم قرار گرفته اند. به این معنی که تعریف روابط بین ایشان متفاوت از روابط رئیس و مرئوسی است.
ث- این تجارت پتانسیل بینهایتی برای رشد دارد و همه با وجود احترام به اصولی مشترک، خلاقیت و تصمیمات خود را برای پیشبرد تجارتشان دارند. مسلماً این موضوع منجر به اختلاف نظرها و تفاوت روش های انجام کار می شود معمولاً در تیم هایی که به صورت مجاور کار می کنند این تفاوت بیشتر دیده می شود. انتظار می رود همه با درک صحیح شرایط به این تفاوتها احترام بگذاریم و اجازه دهیم هر کس با توجه به استراتژیهای سازمان و مشورت با اسپانسرهایش پیش برود. با داشتن دیدی درست متوجه میشویم که همین تفاوت در روش ها و استراتژی ها باعث زیبایی و ماندگاری هر چه بیشتر آن می شود.
ج- در صورت بروز هرگونه اختلافی یا مشاهده تخلف از اصول مشترک کاری فقط از طریق تماس و اطلاع رسانی به شرکت اقدام کنید و به هیچ وجه مستقیماً وارد بحث نشوید.
چ- سلسله مراتب رارعایت کنید. هر کسی باید شاخه های مستقیم خودش را آموزش دهد. در اینصورتِ کار، تکثیر به درستی صورت می پذیرد. همین طور اگر نیازمند آموزش و حمایت هستید از طریق اسپانسر خود اقدام کنید و در صورت بروز مسئله حتماً شرکت را در جریان بگذارید. ما برای حمایت از شما در اسرع وقت اقدام خواهیم کرد.
ح- تمام عزیزانی که به هر صورت با «شرکت بازاریابی شبکه ای توکا» همکاری می کنند، چه به عنوان کادر شرکت و چه به عنوان نمایندگان و مدیران، عضوی از یک خانواده هستند . کادر شرکت در هر بخش مشغول آماده سازی زیر ساخت های رشد و پیشرفت دیگر همکاران هستند و مسئولیت و فشار کاری زیادی روی دوششان است. انتظار می رود با این عزیزان با نهایت صبر و احترام برخورد کنیم. همه برای هدفی مشترک تلاش می کنیم و هر کدام با نواختن نت های خودمان در بوجود آوردن آهنگی زیبا سهیم هستیم.
خ- با تبادلات مالی این تجارت باید کاملاً خشک و غریبه وار برخورد شود . توقع هرگونه ارتباط مالی بین اعضاء اعم از: تقبل حتی بخش کوچکی از خرید محصول برای شخص دیگر و یا دادن هرگونه ضمانت های مالی، پرداخت هزینه های آموزشی دیگران، کمک های مالی در روال کارها، تقسیم درآمد، واسطه گری و دلالی، توهم سرمایه گذاری در مجموعه ها، قرض های نامتعارف بدون تضمین بازپرداخت و خرج های فراوان برای برنامه های مولد جو و انرژی کاذب، شدیداً مضر و اکیداً ممنوع می باشد.